0942720937 (09.00-17.00)

Ilmainen kuljetus yli 100 euroa maksavasta tilauksesta

Täältä löydät lumikengät suositulta TSL-merkiltä. Korkeinta laatua!

Täällä Skistartista löydät täydelliset lumikengät, jotka sinun tulisi omistaa mennessäsi kävelylle paksussa lumessa. Me myymme TSL Outdoorin lumikenkiä. TSL on yksi markkinoiden johtavia lumikenkämerkkejä, ja nimi yhdistetään korkeaan laatuun kaikissa sen tuoteryhmissä.

Lumikengät ovat erittäin käytännölliset ja antavat mukavan kävelykokemuksen. Kengät on helppo kiinnittää ja irrottaa sekä tarjoavat kovia haasteita. Yleisimpiä lumikenkien käyttötarkoituksia ovat luonnossa seikkaileminen, vaeltaminen, metsästys ja kalastus. Kun sinun tulee kulkea pitkiä matkoja lumessa, edes suksipari ei auta.

Lumikävely ei ole ainoastaan kätevää täytyessäsi kulkea paksussa lumessa, vaan laji on myös hyvin hauska ja käy hyvästä kuntoharjoituksesta. Se on myös toiseksi suurin talvilaji Ranskassa erittäin suositun alppihiihdon jälkeen. Alpeilla järjestettävästä lumikenkäjuoksusta on myös tullut hyvin suosittua.

Tämän päivän lumikenkätarjonta on hyvin kehittynyttä, mutta valinta riippuu siitä, mitä haluat ulkona tehdä ja kuinka monta kilometriä aiot matkallasi taittaa. Lumikengillä on kuitenkin takanaan monien tuhansien vuosien kehitys. Ensimmäinen lumikenkämalli valmistettiin puukehästä, jonka yli risteili ruudukkoon kiinnitettävä raakanahka.

Ostaessasi lumikenkiä on erityisen tärkeää, että löydät mallin, joka sopii hyvin jalkaan ja jossa on hyvä ote lumessa sekä on erityisesti räätälöity omaan painoluokkaasi. On tärkeä muistaa ottaa huomioon kaikkien tarvikkeiden yhteispaino oman painosi lisäksi.

Jos harkitset lumikenkien ostamista, katso meidän TSL-lumikenkätarjontamme!

 

 

 

1 kohdetta

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo 

1 kohdetta

Aseta nouseva suunta
/ sivu

Taulukko  Luettelo