0942720937 (09.00-17.00)

Ilmainen kuljetus yli 100 euroa maksavasta tilauksesta

Pieps Set Micro

Pieps Set Micro: Komplett lavinpaket från Pieps med smarta funktioner


Klikkaa tästä lisää infoa

Saatavuus: Ei ole varastossa

468 €

Kuvaus

Kuvaus

Pieps Set Micro.

Komplett Lavinpaket med den senaste tekniken. Pieps Micro Lavinpaket innehåller den smidiga Micro sändaren, C660 spaden och Probe Aluminium 260 sond.

Pieps Micro är marknadens lättaste 3 antenns Tranceiver. Väger endast 150g inkl batterier. Trots detta är den extremt enkel att använda och mycket snabb att söka med. Pieps Micro är helt automatisk ifrån sök till sänd. Tranceivern reagerar på infrarött ljus och ändrar då antingen från sänd till sök. Detta fungerar även i mörker och dålig sikt.

När du får en träff så får du ljudsignal. Du ser det på den stora skärmen och du känner det även i handen genom att sändaren vibrerar när den hittar en ny sändare.

Uppdateringar av ny mjukvara gör man enkelt själv via en Pieps app i din smartphone. Du kopplar upp dig till Pieps Micro med Bluetooth och kan ändra inställningar, göra uppdateringar och kontrollera så sändaren fungerar.

Registrera din Pieps Tranceiver hos Pieps så förlänger du garantin från 2 till 5 år. Mer info om detta finns i förpackningen.

Spaden i lavinpaketet Shovel C660 är en modern spade i T6 aluminium. Den har ett teleskopskaft som går att förlänga för att kunna gräva mer effektivt. Det går även att vända bladet så man kan skrapa ut snö. Handtaget är en mix av D och T handtag.

Sonden i paketet är  Pieps Probe aluminium 260. Sonden är 260cm lång. Den är stark och enkel att fälla ut med ett snabbfäste. Självklart med en wire igenom istället för snöre. Enkel att läsa djup på sonden.

Lisätiedot

Lisätiedot

Tuotemerkit Pieps
Passar till ei saatavilla
Tyyli Ei
Suksikategoriat Ei
Lisäravinteen tyyppi Ei
Tilavuus Ei
Vaatekerrastot Ei
Sex Ei
Typ av glidvalla ei saatavilla
EAN 9120029063419
Valitse tästä NOSIZE
Hinta 468 €

Arvostelut

Reviews